Reiki Praktijk Drenthe

Voedend Graan en Dorstlessend Water

Reiki Praktijk Drenthe, Wat is Reiki

Reiki is een Japans woord dat “Universele Levensenergie” betekent.

In aanleg is iedereen in staat om deze levensenergie door te geven. Zie het als de kracht van de zon, de spirituele levensenergie waarmee elk wezen wordt doorstroomd en omgeven.

Eenvoud is de kracht van Reiki. Door de handoplegging zuiver uit te voeren stimuleer ik allerlei processen zowel lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel.

Reiki zet door handoplegging een helingsproces op gang. Blokkades die door negativiteit zijn opgebouwd kunnen zich uiten in vele klachten en ziekten. Reiki helpt je bewustwordingsproces te bevorderen en in harmonie te leven met het aardse en de kosmos.
Het brengt onbewuste groeiprocessen op gang en maakt jouw ontwikkelingswegen zichtbaar.

En heel vaak gaat dat dan toch net weer anders dan jij zelf bedacht had of verwacht of zelfs gewild!Een Reiki behandeling duurt ongeveer 1.15 uur waarbij je aangekleed op een behandeltafel ligt. Zorg voor comfortabele, warme kleding met  extra warme sokken.  Het liefst van natuurlijke materialen.

Na afloop drinken we samen minimaal één glas water om de stroom van vrijgekomen energie te stimuleren. Ook in de dagen na de behandeling is het aan te raden om minimaal 4 grote glazen water per dag extra te drinken.

Na afloop van een Reiki behandeling geef ik een korte handanalyse. Hiermee kunnen we karmische energieën extra openen.