Reiki Praktijk Drenthe

Voedend Graan en Dorstlessend Water

Reiki Praktijk Drenthe, Wie ben ik

Mijn gekozen naam is Nicolette Schiphuis. 

Geboren in 1956 in Den Haag. Opgegroeid in Bennekom en vanaf mijn 18e jaar in Wageningen, Gelderland.

Mijn hele leven is een zoektocht naar groei en verdieping. Opgegroeid met het gereformeerde geloof waarin ik mij toch niet erg thuis voelde. In de zoektocht naar een diepere betekenis van geloven ben ik op het pad gekomen van stichting de Heraut. Vanaf 2000 ben ik meerdere cursussen gaan volgen bij de oprichter Hans Stolp. Hij heeft mijn kijk op geloven, verdieping en groei volledig op de kop gezet. Hier, bij dit weten kwam ik thuis!

Ook kwam ik in die jaren in contact met Reiki en ik kreeg mijn eerste Reiki initiatie in 2000.

Ondertussen had ik een privé Diagnostische Handanalyse gedaan bij Djana Miletta en dit intrigeerde mij zo dat ik via haar bij de Academie Antropodynamica de basiscursus Handanalyse ben gaan volgen.

In 2011 was ik al zo’n ander mens geworden dat daar ook een verandering van woonomgeving bij paste. Ik wilde mijn wortels verder gaan uitbreiden en verdiepen en vond mijn nieuwe voedingsbodem in Koekange, in het prachtige Drenthe.

Vanuit deze nieuwe plek ben ik verder gegaan door bij Djana Milette Transpersoonlijke therapieën te volgen om mijzelf en mijn drijfveren nog beter te begrijpen en mee om te leren gaan. Ook ben ik bij haar de vervolgcursus Diagnostische Handanalyse gaan doen. Deze is afgerond in juni 2013. 

In al die jaren heb ik meerder inwijdingen gehad, o.a. de 4 Amrita inwijdingen, ontwikkeld en gegeven door Sadvhi Amritananda Giri. Deze hebben tot doel om je diepste innerlijke drijfveren te onderzoeken en te begrijpen. 

Ook heb ik in december 2011 mijn Master inwijding tot Reiki therapeut ontvangen. En natuurlijk ben ik lid van Cirkel, de vereniging van Reiki-Masters.

Toch ben ik nooit klaar zoals wij allen. Want cycli gaan door zoals de Aarde door draait om haar eigen as. De zon, de maan, het universum, alles gaat zijn eigen weg!

En zo vervolg ik mijn eigen pad.

 

In Lak’ech(ik ben een andere jij)